MOSTGELATINA CF 10 kg ERBSLOH

MOSTGELATINA CF 10 kg ERBSLOH
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 60127
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 2 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 1.839,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Erbslöh Mostgelatine CF způsobuje redukci celkových polyfenolů a podporuje sedimentaci. Díky bezkaseinové výrobě není povinnost vyznačovat alergeny na etiketě. Zejména při vyšší mechanické zátěži suroviny, delší maceraci rmutu nebo ostatní zátěži rmutu, je použití Erbslöh Mostgelatine CF smysluplné. Hlavní složkou je kapalná želatina, vyzina a křížově zesíťovaný polyvinylpolypyrrolidon.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
S tímto produktem lidé často nakupují
MOST REIN EISEN 1 kg ERBSLOH
110,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 60132
NUTRIFERM AROM PLUS 1kg ENARTIS
1.565,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61030
ASSOTAN 1kg ENARTIS
900,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61118

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním