Doporučení BS enologa před vinobraním
Blíží se kampaň a v souvislosti s aktuálním stavem hroznů ve vinicích (…)

Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceMOŠTOVÁ ŽELATINA
Vlastnosti : tekutý želatinový přípravek bez kaseinu určený pro odstranění nežádoucích tříslovin ve rmutu a moštu. Pro dosažení co nejširšího účinku obsahuje želatinu, vyzinu a PVPP.
Použití : do rmutu (při mletí) nebo přímo do moštu, nejlépe před odkalením tak, aby se co nejvíce využila její čiřící schopnost. Podle teploty (zatížení tříslovinami) se želatina usadí v průběhu 2-3 hodin.
Dávkování : 50-200 ml/100 kg rmutu, resp. 100 l moštu. Důležité je dokonalé promíchání preparátu v celém objemu ošetřované látky.
Skladování : skladovat v chladu, otevřené balení těsně uzavřít a co nejrychleji spotřebovat. Před použitím promíchat.
| Hloubka | 19,0 cm |
| Šířka | 24,0 cm |
| Výška | 29,0 cm |

Blíží se kampaň a v souvislosti s aktuálním stavem hroznů ve vinicích (…)