Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

SERIFEL 3x5 g

Kód produktu: 71015
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem 6 ks
Dostupnost na prodejnách
128,10 Kč bez DPH 155,00 Kč s DPH
ks
SERIFEL 3x5 g

Serifel je přírodní (biologický) fungicidní přípravek pro ošetření révy, jahodníku, maliníku a některých druhů zeleniny (salát, rajče, paprika) proti plísni šedé nebo sklerotiniové hnilobě.

Účinná látka: Bacillus amyloliquefaciens

Použití:

  • réva - postřikem od konce kvetení do fáze bobule zralé, max. 10x za rok, interval mezi postřiky 7 dnů, jen 3 dny OL
  • salát - postřikem od fáze vývoje prvních listů do sklizně, max. 6x za rok, interval mezi postřiky 5 dnů, jen 1 den OL
  • rajče, paprika - postřikem začátku tvorby poupat (před kvetením) do fáze konečné zralosti, max. 5x za rok, interval mezi postřiky 5 dnů, jen 1 den OL
  • jahodník, maliník - postřikem od začátku vývoje květenství (před kvetením) do fáze konečné zralosti, max. 6x za rok, interval mezi postřiky 5 dnů, jen 1 den OL

Postřik ukončete při dokonalém zvlhčení, nejpozději na počátku skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu listu. Přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty (pro které není tento přípravek registrován).

Aplikujte při teplotě nad 15 °C a vysoké vlhkosti. Účinnost závisí na kvalitě postřiku. Ošetřete dostatečným množstvím postřiku na spodní hranici povolené dávky. Aby byly bakterie účinné, musí pokrýt celou ošetřovanou plochu, než dojde k napadení patogeny. Aplikujte preventivně.

Balení: 3 x 5 g

Rozměry produktu

Hloubka2,4 cm
Šířka9,0 cm
Výška11,5 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

SERIFEL 3x50 g
SERIFEL 3x50 g
Skladem 10 ks
1 033,06 Kč bez DPH1 250,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Ochrana révy vinné - 25. týden

Obecně tlak padlí na vinicích během minulých období narůstal. Na řadě míst (…)

Všechny články