BIANCO NEVE 1kg ENARTIS (15)
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePROSTŘEDEK KE SNÍŽENÍ KYSELOSTI.
Vlastnosti: Hydrogenuhličitandraselný–95%,neutrální vinan draselný–5%.
Použití: Léčivé činidlo pro kyselá a hořkávína. Jednoduše a přesně umožňuje požadovanou redukci kyselosti av konečném důsledku vznik jemných a lahodných vín. Mimo to je velmi účinnýpři zpracování trpkých vín a vín s nepříliš dobrou vůní. Zlepšuje celkověorganoleptické vlastnosti vína.
Dávkování: 135 g/hl přípravku snižuje kyselosto 10/00. Přidejte do vína přímo nebo předemrozpuštěné ve vodě za stálého mírného promíchávání. Nechte pak víno stát dvadny při nízké teplotě, zabraňte přístupu vzduchu.
Skladování: Skladujte na tmavém a suchém místě.Po použití obal těsně uzavřít.
Balení: 1 kg ± 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 6,0 cm |
Šířka | 10,0 cm |
Výška | 22,0 cm |
Články k produktu
Úprava kyselosti v moštech a vínech
Každý rok vinaři řeší jiné problémy. Jednou je kyselin málo, jindy zase hodně.