BIO KVASINKY VitiFerm Sauvage 100 g rozvaž.-002
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceBIO VINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: jedná se o druh kvasinek Saccharomyces uvarum, který byl vybrán z kompletně ekologického prostředí v oblasti Hermanus (Jižní Afrika). Tento kmen kvasinek je vhodný pro kvašení bílých a červených vín. Chuťové spektrum se výrazně liší od standardních kvasinek a připomíná čistý spontánní profil.
Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 30-32 °C, nechat stát cca 15 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 °C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.
Dávkování: 25 - 30 g / hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Skladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let.
Balení: 100 g +- 5 %
Články k produktu
Zkušenosti vinařů s bio kvasinkami 2B Ferm
Kvasinky 2B Ferm rozšířují na českém trhu nabídku čistě přírodních preparátů.