Clear Up BIO 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVysoce vyčištěný přípravek z buněčných stěn kvasinek.
Vlastnosti: ClearUp BIO lze použít k odstranění poruch kvašení a eliminaci chuťových a aromatických vad. Odstraňuje mastné kyseliny v moštech nebo mladém víně, váže četné zbytky postřikových přípravků brzdících kvašení a řadu mykotoxinů, dokáže výrazně snížit obsah těkavých fenolů. V mladém víně sníží nebo odstraní nežádoucí aroma sirných sloučenin. Přispívá k odstranění nežádoucího zbarvení u bílých vín. ClearUp BIO lze používat na všechny mošty a mladá vína.
Dávkování:
- při poruchách kvašení nebo zastaveném kvašení 30 - 40 g / hl
- k absorpci chuťových a aromatických vad 10 - 30 g / hl
- ke zvýšení vnitřního povrchu (flotace) 10 - 20 g / hl
Použití: při každém použití dbejte na to, aby jste ClearUp BIO předem dobře rozpustili a pak v mladém víně důkladně rozmíchali. Uvedené množství ClearUp BIO zcela rozpusťte ve víně nebo moštu: 1kg na 10 l vína nebo moštu. Přidejte do vína nebo moštu a případně víno či mošt přečerpejte. Kontaktní doba by měla činit min. 1-2 hodiny, max. 24 h. V případě absorpce chuťových a aromatických vad max. 7 dnů. Odstraňte ClearUp BIO filtrací nebo stočením po sedimentaci.
Balení: 100 g
Články k produktu
Enolog doporučuje: CLEAR UP BIO
Z našeho sortimentu přípravků určených pro BIO vína vybíráme ověřený produkt (…)