Doprava do výdejních míst již od 59 Kč.

Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

DISACIDIFICANTE BIANCONEVE 100 g

Kód produktu: 61107
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 100 ks
Dostupnost na prodejnách
37,19 Kč bez DPH 45,00 Kč s DPH
ks
DISACIDIFICANTE BIANCONEVE 100 g
PROSTŘEDEK KE SNÍŽENÍ KYSELOSTI.Je tvořen hydrogenuhličitanem draselným (95%) s přídavkem vínanu draselného (5%). Léčivé činidlo pro kyselá a hořká vína. Jednoduše a přesně umožňuje požadovanou redukci kyselosti a v konečném důsledku vznik jemných a lahodných vín. Mimo to je velmi účinný při zpracování trpkých vín a vín s nepříliš dobrou vůní. Zlepšuje celkově organoleptické vlastnosti vína.Dávkování: 135 g/hl přípravku snižuje kyselost o 1 promile.Přidejte do vína přímo nebo předem rozpuštěné ve vodě za stálého mírného promíchávání. Nechte pak víno stát 2 dny při nízké teplotě, zabraňte přístupu vzduchu.Skladujte na tmavém a suchém místě.

Rozměry produktu

Hloubka1,0 cm
Šířka15,0 cm
Výška20,0 cm
Kamil Zoufalý

Dobrý den,je po aplikaci nutná filtrace? nebo se musí víno stočit? nebo se s vínem nemusí dělat nic¨?Děkuji

Veronika Mikulíková
Odpověď Veronika Mikulíková - www.vinarskepotreby.cz

Dobrý den,
postup je následující:

  1. Příprava
    Rozpusťte dávku ve směsi malého množství vody.
  2. Aplikace
    Nalijte rozpuštěný roztok do vína a důkladně promíchejte
  3. Doba působení
    Nechte víno stát 2 dny při nízké teplotě a zabraňte přístupu vzduchu 
  4. Dokončení
    Po uplynutí doby působení stočte víno a případně přefiltrujte před dalším zráním nebo lahvováním.

 

Zeptejte se nás

Články k produktu

Úprava kyselosti v moštech a vínech

Každý rok vinaři řeší jiné problémy. Jednou je kyselin málo, jindy zase hodně.

Všechny články