Mistrovství v řezu révy INFO a PŘIHLÁŠENÍ

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

FERMOBENT-TEC 20 kg ERBSLOH

Kód produktu: 60138
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
1 082,64 Kč bez DPH 1 310,00 Kč s DPH
ks
FERMOBENT-TEC 20 kg ERBSLOH
Moštový bentonit k časově úspornému spoluprokvášení, k přímé aplikaciFermoBent PORE-TEC je velmi kypře granulovaný bentonit k ošetření moštu, s extrémně nízkým obsahem železa a vysoce účinný. Může zůstat v moštu během kvašení a oddělí se po ukončení kvašení spolu s kvasinkovým kalem. Díky přímému dávkování se značně ušetří pracovní doba během sklizně.Povolený podle současných platných zákonů a nařízení EU. Testováno odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.CÍL OŠETŘENÍFermoBent PORE-TEC dopomáhá k včasné a trvalé stabilizaci bílkovin ve stádiu moštu. Následuje dobré odstranění látek obsažených v moštu, které brzdí kvašení. Díky setrvání v kvasném médiu se vytvoří vnitřní povrch, který vede k rovnoměrné tvorbě CO2 během kvašení a tím k optimalizaci kvasného průběhu.FermoBent PORE-TEC má extrémně nízkou rozpustnost železa. Dlouhá kontaktní doba mezi bentonitem a kvasícím médiem nevede k potřebě dodatečného modrého čiření. Oddělení od kalů se provádí společně s kvasinkovým kalem.

Rozměry produktu

Hloubka35,0 cm
Šířka60,0 cm
Výška15,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

WINY - Disiřičitan draselný 1 kg ENARTIS (15 ks)
WINY - Disiřičitan draselný 1 kg ENARTIS (15 ks)
158,68 Kč bez DPH192,00 Kč s DPH
SUPERSOLFOSOL (tekutá síra 40%) 1 kg rozvaž
SUPERSOLFOSOL (tekutá síra 40%) 1 kg rozvaž
119,83 Kč bez DPH145,00 Kč s DPH
MOSTGELATINE CF 25 kg KELLER
MOSTGELATINE CF 25 kg KELLER
3 552,89 Kč bez DPH4 299,00 Kč s DPH

Články k produktu

Doporučení BS enologa před vinobraním

Blíží se kampaň a v souvislosti s aktuálním stavem hroznů ve vinicích (…)

Všechny články