Dárek ke každé objednávce nad 200 Kč.

Kniha PŘÍPRAVA ČERVENÝCH VÍN

Kód produktu: 81986
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
565,00 Kč s DPH
ks
Veronika Mikulíková

Poradí vám Veronika Mikulíková

Kniha PŘÍPRAVA ČERVENÝCH VÍN

Popis produktu

Kniha Příprava červených vín je určena všem producentům vína, podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech.

Autor: Michlovský Miloš
Rok vydání: 2015
Počet stran: 329

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
350,00 Kč s DPH
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
590,00 Kč s DPH
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
590,00 Kč s DPH
Kniha VINAŘSKÁ TECHNOLOGIE
Kniha VINAŘSKÁ TECHNOLOGIE
490,00 Kč s DPH
Kniha VINOHRADNICTVÍ
Kniha VINOHRADNICTVÍ
1 490,00 Kč s DPH