Doprava již od 59 Kč.

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

Kniha PŘÍPRAVA ČERVENÝCH VÍN

Kód produktu: 81986
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
513,64 Kč bez DPH 565,00 Kč s DPH
ks
Kniha PŘÍPRAVA ČERVENÝCH VÍN

Kniha Příprava červených vín je určena všem producentům vína, podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech.

Autor: Michlovský Miloš
Rok vydání: 2015
Počet stran: 329

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
318,18 Kč bez DPH350,00 Kč s DPH
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
536,36 Kč bez DPH590,00 Kč s DPH
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO
536,36 Kč bez DPH590,00 Kč s DPH
Kniha VINOHRADNICTVÍ
Kniha VINOHRADNICTVÍ
1 354,55 Kč bez DPH1 490,00 Kč s DPH