BS prodejny i laboratoř mají OTEVŘENO dle běžné provozní doby

Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Kód produktu: 81082
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem 8 ks
Dostupnost na prodejnách
590,00 Kč s DPH
ks
Veronika Mikulíková

Poradí vám Veronika Mikulíková

Registrujte se a získejte slevu

Výhody registrace
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Popis produktu

Vázaná plnobarevná kniha ,,Technologie šampaňského'' je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií,organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Parametry

Hloubka2,3 cm
Šířka17,5 cm
Výška24,5 cm