Změna otevírací doby PRODEJNA Velké Bílovice 24.-25.3.!

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Kód produktu: 81082
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
536,36 Kč bez DPH 590,00 Kč s DPH
ks
Kniha TECHNOLOGIE ŠAMPAŇSKÉHO

Vázaná plnobarevná kniha Technologie šampaňského je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií,organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.

Autor: Michlovský Miloš
Rok vydání: 2016
Počet stran: 308

Rozměry produktu

Hloubka2,3 cm
Šířka17,5 cm
Výška24,5 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
Kniha LEXIKON CHEMICKÉHO SLOŽENÍ VÍNA
318,18 Kč bez DPH350,00 Kč s DPH
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
Kniha PŘÍPRAVA BÍLÝCH VÍN
536,36 Kč bez DPH590,00 Kč s DPH
Kniha VÝROBA VÍNA U MALOVINAŘŮ
Kniha VÝROBA VÍNA U MALOVINAŘŮ
210,91 Kč bez DPH232,00 Kč s DPH
Kniha PŘÍPRAVA ČERVENÝCH VÍN
Kniha PŘÍPRAVA ČERVENÝCH VÍN
513,64 Kč bez DPH565,00 Kč s DPH