Vlastnosti: Biologický aktivátor,specifický pro zastavené a pomalé kvašení Použití: Nutriferm No Stop zabraňuje zastaveném kvašení a zvyšuje bezpečnostfermentace v obtížných podmínkách. Pomáhá při opětovném nastartování zastavenéhonebo pomalého kvašení. Snižuje produkci mastných kyselin s krátkým řetězcem,čímž omezuje negativní účinky na vitalitu kvasinek a aromatickou kvalitu vína.Zabraňuje metabolickým odchylkám, které vedou k produkci sirovodíku atěkavých kyselin. Minimalizuje inhibiční účinek ošetření. Poskytuje podporukvasinkám a adsorbuje toxické látky Dávkování: Preventivní použití: 20 g/hl. V poslední třetiněalkoholového kvašení: 30 g/hl. Korekční použití: 40 g/hl do moštu/vína vzaseknutém kvašení. NutrifermNo Stop rozpusťte v malém množství vody nebo moštu (1:5). Rovnoměrně přidejtedo moštu nebo vína, které chcete ošetřit. Balení: 1 kg |
Rozměry produktu
Hloubka | 6,0 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 24,0 cm |
Články k produktu

Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)

Technologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)

Technologie výroby vína pro Muller Thurgau
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)

Technologie výroby vína pro Sauvignon
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)