Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

TAN HIDEKI 1kg ENARTIS

Kód produktu: 61290
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
4 567,77 Kč bez DPH 5 527,00 Kč s DPH
ks
TAN HIDEKI 1kg ENARTIS

Vlastnosti: poskytuje vínu antioxidační a antimikrobiální ochranu.

Použití: při přípravě vína k plnění do lahví:
- jako alternativa k antioxidačnímu aantimikrobiálnímu působení oxidu siřičitého
- ve víně, které bylo předtímošetřeno přípravkem EnartisStab Micro/Micro M, k prodloužení ochrany po odstraněníantimikrobiálního činidla
- aby se zabránilo rozvojinežádoucích mikroorganismů, které mohou změnit složení a senzorické vlastnostivína (zvýšení těkavých kyselin, výskyt anomálních pachů, ztráta kyselosti,atd.)

Dávkování:

- jako antioxidant: 1-3 g/hl
- jako mikrobiostatikum: 5-10 g/hl.
Rozpusťte HIDEKI v poměru 1:10ve vodě nebo ve víně za stálého míchání, aby se zabránilo tvorbě hrudek.Přidávejte do vína během přečerpávání pomocí dávkovací pumpy nebo Venturihotrubice. Provedení laboratorních zkoušek se doporučuje pro vyhodnocenísenzorického vlivu taninu a za účelem stanovení nejvhodnějšího dávkování. Připřidávání blízko procesu lahvování je důležité vyhodnotit vliv nafiltrovatelnost a stabilitu bílkovin a koloidů provedením předběžných labor.zkoušek.  V případě bakteriostatickéaplikace se doporučuje pravidelně provádět mikrobiologickou analýzu.

Skladování: v chladném, suchém a větratelném prostoru, otevřené balení pečlivě uzavřít.

Balení:  1 kg  ±5%

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

TAN HIDEKI 100g rozvaž.
TAN HIDEKI 100g rozvaž.
Skladem 8 ks
453,72 Kč bez DPH549,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Enolog doporučuje přípravky pro vinařství

Z našeho sortimentu vybíráme účinné produkty, které jsou u vinařů (…)

Poškození vína světlem

Jaké jsou příčiny, prevence a možnosti ošetření vína poškozeného světlem?

Všechny články