TANENOL UNICO 1 50g rozvaž.

TANENOL UNICO 1 50g rozvaž.
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61177
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 2 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Skladem

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Mikulov
Na dotaz

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 2.050,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává automaticky slevu 4%!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: UNICO 1 je elagický tanin, extrahovaný při nízkých teplotách z dubového dřeva s využitím nových výrobních technik. Jedinečný nízký tlak a nízká teplota produkční metody předejde oxidaci žádoucích aromatických složek a eliminuje negativní aromatické prekurzory. To zajistí, že atraktivní aromatické složky reagují s volnými sloučeninami vína za vzniku kýženého výsledku. Toastové charakteristiky UNICO 1: vanilka (vanilin), vanilka – karamel (ciclotene), vanilka-kakao (maltol), sladké ovoce (HDFM) a ořechy (furfural). Maltol je molekula přítomná ve víně v malém množství a je vnímán jako ovocný džem podle jeho koncentrace. Může se změnit na „hydroxymaltol“ vnímaný jako kakao. Během zrání se aroma UNICO 1 kombinuje s vůní vína a tvoří komplexní a persistentní aroma. Potlačení reduktivního aroma (phenols), kouřovo-spáleného (4 methyl Guaiacol) a aroma koňského potu a lékárničky (4-ethyl phenol) dělá z UNICO 1 unikátní preparát. Přidáním UNICO 1 do vína se positivně zvýší přínos isoprenoidů a nor-isoprenoidů mající za následek víno s intensivnějším odrůdovým charakterem.
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním