Malolaktická fermentace
Klíčovým parametrem úspěšné MLF je složení vína. Jedná se především o obsah (…)
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceUšlechtilá kultura mléčných bakterií Oenococcus oeni určená pro vinařství. Po zaočkování do vína a dodržení daných podmínek dochází k nastartování jablečno-mléčné fermentace.
Upozornění: poštou neposíláme, lze zakoupit pouze na pobočkách.
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 18,0 cm |
Klíčovým parametrem úspěšné MLF je složení vína. Jedná se především o obsah (…)
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)