Vývoj ozelenění během vegetace v roce 2017
Vegetační období v roce 2017 přineslo méně příznivé podmínky pro vývoj ozelenění, z výsevů na jaře 2017.
Celý článek
Vegetační období v roce 2017 přineslo méně příznivé podmínky pro vývoj ozelenění, z výsevů na jaře 2017.
Celý článek
Velmi nebezpečnou hnilobou ovlivňující kvalitu hroznů je octová hniloba, která může mít několik původců. Jsou to především octové bakterie rodů Acetobacter a Gluconobacter.
Celý článek
Deštivé počasí v září způsobilo prudký výskyt šedé hniloby hroznů révy. Napadení hroznů je rozdílné v závislosti na lokalitě a odrůdě.
Celý článek
Cukernatost, celkové titrovatelné kyseliny i pH se zejména díky silnějším dešťům a nedostatku slunečných dnů v minulých týdnech již delší dobu nijak významně nemění.
Celý článek
Navštivte nás ve dnech 5. - 8. října na veletrhu For Gastro & Hotel, kde budeme prezentovat sommeliérský sortiment Pulltex.
Celý článek