Oxid siřičitý ve víně
Množství přidaného SO2 záleží především na hodnotě pH vína. Při vyšších dávkách dokáže zkazit aromatický profil vína. Naopak nižší dávky oxidu siřičitého ovlivňují rychlost zrání vína.
Celý článek
Množství přidaného SO2 záleží především na hodnotě pH vína. Při vyšších dávkách dokáže zkazit aromatický profil vína. Naopak nižší dávky oxidu siřičitého ovlivňují rychlost zrání vína.
Celý článek
Taniny jsou u nás nyní dostupné i v praktickém malém balení po 10 g.
Celý článek
Zveřejňujeme praktické situační zprávy týkající se stavu na vinicích včetně doporučení na jejich ochranu.
Celý článek
Správná stabilizace je klíčovým krokem pro zajištění esteticky i senzoricky dokonalého vína.
Celý článek
Postřikový plán na rok 2025 je na světě a zdarma k vyzvednutí na BS prodejnách.
Celý článek