Dárek k objednávce a další výhody nákupu.

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

ENOBLACK PERLAGE 1 kg rozvaž.

Kód produktu: 61379
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
396,69 Kč bez DPH 480,00 Kč s DPH
ks
ENOBLACK PERLAGE 1 kg rozvaž.

AKTIVNÍ ROSTLINNÉ UHLÍ 

Vlastnosti: peletky z čistého přírodního uhlí v kombinaci s montmorillonitem, které mají vysokou schopnost vázat na sebe barviva. Vysoká účinnost a vzájemná kompatibilita jednotlivých složek zajišťuje dokonalé odstranění barviva a současnou dobrou sedimentaci. Peletková forma usnadňuje použití a zabraňuje vzniku prachu.
Použití: Odstranění barviv z moštů a bílých vín vyrobených z modrých hroznů. Ošetření bílých zoxidovaných vín. Redukce houbových toxinů
Dávkování: 5 - 100 g/hl, maximální povolená dávka v rámci EU 120 g/hl.Zvolenou dávku přípravku rozpusťte v 5-ti násobku vody nebo moštu, přidejte do celého objemu během stáčení, pokud možno použijte čerpadlo. Tekutinu promíchávejte nejméně hodinu, aby se vytvořila dokonalá suspenze. Přídavek 1-2 g/hl vysokomolekulární želatiny urychlí sedimentaci.

Parametry

Hloubka7,0 cm
Šířka20,0 cm
Výška24,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

ENOBLACK PERLAGE 15 kg ENARTIS
ENOBLACK PERLAGE 15 kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
5 590,91 Kč bez DPH6 765,00 Kč s DPH
Další produkty

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

Uzávěr na demižon 50l
Uzávěr na demižon 50l
22,31 Kč bez DPH27,00 Kč s DPH
UHLIČITAN VÁPENATÝ 1kg rozvaž.
UHLIČITAN VÁPENATÝ 1kg rozvaž.
57,85 Kč bez DPH70,00 Kč s DPH
METAGUM 50 g ERBSLOH
METAGUM 50 g ERBSLOH
52,07 Kč bez DPH63,00 Kč s DPH

Články k produktu

Doporučení BS enologa před vinobraním

Blíží se kampaň a v souvislosti s aktuálním stavem hroznů ve vinicích (…)

BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?

Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?

Všechny články