Doprava do výdejních míst již od 59 Kč.

Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

FERMSTOP 50 ml

Kód produktu: 65202
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
321,49 Kč bez DPH 389,00 Kč s DPH
ks
  • Nejprodávanější
FERMSTOP 50 ml

FERMSTOP je enologický přípravek zastavující alkoholovou fermentaci.

Složení: obsahuje nasycené mastné kyseliny (oktanová, dekanová a dodekanová).

Použití: při aplikaci do dokvášejícího moštu dojde k chemické reakci snižující vnitřní pH kvasinek. Tento proces naruší jejich metabolickou aktivitu, nastane jejich odumírání a zastavení alkoholové fermentace. Hlavní výhodou použití přípravku FERMSTOP je snížení jiných konzervačních látek jako je oxid siřičitý (SO2) nebo kyseliny sorbové.

Dávkování: 10 ml na 100 l kvasícího moštu.

Přibližně po 24 hodinách aplikujte oxid siřičitý dle stavu fermentace:

- nízký obsah alkoholu 6 - 10 obj. % --> 20 - 60 mg/l SO2 

- vyšší obsah alkoholu 10 - 17 obj. % --> 0 - 40 mg/l SO2 

Balení: 50 ml

Rozměry produktu

Hloubka0,0 cm
Šířka0,0 cm
Výška0,0 cm
Michal Novotný

Dobrý den, zakoupil jsem Fermstop, dnes použil. V navodu jsem se dočetl, že po 12-24 hod se má upravit hodnota síry. Otázka, po jake dobe je doporučenovíno po aplikaci fermstopu stáčet? Nebo fermstop může ve víně zůstat až do dalšího stáčení?Děkuji moc za odpověď. Novotný

Veronika Mikulíková
Odpověď Veronika Mikulíková - www.vinarskepotreby.cz

Dobrý den,
víno je lepší po 12-24 hod stočit z hrubých kalů a zasířit.

Zeptejte se nás

Související a příbuzné produkty

FERMSTOP 250 ml
FERMSTOP 250 ml
Skladem > 10 ks
1 574,38 Kč bez DPH1 905,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

FERMSTOP

Představujeme nový produkt, který je velmi účinný pro zastavení fermentace.

Všechny články