KVASINKY TOP ESSENCE 100g rozvaž
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTOP ESSENCEVINNÉ KVASINKYVlastnosti: Kmen Saccharomyces cerevisiae. Kvasinky doporučujeme pro výrobu mladých bílých vín z hroznů chudých na primární aroma, výrobu rosé a sladkých vín. Produkují intenzivní sekundární aroma. Pomocí vhodné výživy ve víně vzniká příjemné ovocné aroma (ananas, mučenka, grep). Vína jsou pitelná již na konci fermentace. Použitím Prolie Arom nebo Tanenol Elegance v průběhu fermentace se pak stabilizuje toto sekundární aroma a tím se prodlouží aromatická životnost vína.Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 35-38 °C, nechat stát cca 20-30 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem či rmutem nesmí být větší jak 8°C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu.Dávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Rozměry produktu
Hloubka | 2,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 19,0 cm |