KYSELINA METAVINNÁ 10 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceK zabezpečení vynikající chemické a fyzikální stability. Je doporučena pro vína, která se pijí mladá. Účinnost je nejméně jeden rok po lahvování, za příznivých skladovacích podmínek mnohem delší. Prevence vypadávání vinného kamene. Vzhledem k vysokému stupni esterifikace může u některých vín po aplikaci dojít ke vzniku mírného koloidního zákalu. Ten je však jen dočasný a zmizí během několika dní.
Dávkování: maximálně 10 g/hl (zákonný limit EU).
Balení: 10 g +- 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 0,5 cm |
Šířka | 11,0 cm |
Výška | 15,0 cm |
Články k produktu
Jak na stabilizaci krystalických zákalů?
Problematika stabilizace krystalických zákalů aneb vinan DRASELNÝ nebo vinan (…)
Finalizace mladého vína ročníku 2023
Jakým způsobem ošetřit a připravit mladé víno nebo Svatomartinské na lahvování?
Enolog doporučuje přípravky k finalizaci vín
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)