STAB MICRO M 100 g rozvaž.
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePopis produktu
Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová).Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.Dávkování: 10-30 g/hl bílý, červený a růžový mošt, 10-40 g/hl jako alternativa k lysozymu, 25-40 g/hl zastavené a zpomalené kvašení.Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:20-30), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.Parametry
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 14,0 cm |
Výška | 17,5 cm |
Ke stažení
Články k produktu
Co jsou Brettanomyces?
Nedávný výzkum ukázal, že výskyt kmenů Brettanomyces tolerantních vůči (…)