STAB MICRO M 100 g rozvaž.

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceSTABILIZACE
Vlastnosti: Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová).
Použití: Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 14,0 cm |
Výška | 17,5 cm |
S tímto produktem si zákazníci nakoupili
Články k produktu
Co jsou Brettanomyces?
Nedávný výzkum ukázal, že výskyt kmenů Brettanomyces tolerantních vůči (…)

BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?