Mistrovství v řezu révy INFO a PŘIHLÁŠENÍ

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

STAB MICRO M 100 g rozvaž.

Kód produktu: 61276
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
776,03 Kč bez DPH 939,00 Kč s DPH
ks
STAB MICRO M 100 g rozvaž.

STABILIZACE

Vlastnosti: Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová).
Použití: Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.

Dávkování: 10-30 g/hl bílý, červený a růžový mošt, 10-40 g/hl jako alternativa k lysozymu, 25-40 g/hl zastavené a zpomalené kvašení.Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:20-30), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.

Rozměry produktu

Hloubka1,0 cm
Šířka14,0 cm
Výška17,5 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

STAB MICRO M 20 g rozvaž.
STAB MICRO M 20 g rozvaž.
Skladem > 10 ks
169,42 Kč bez DPH205,00 Kč s DPH
STAB MICRO M 1 kg ENARTIS
STAB MICRO M 1 kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
7 677,69 Kč bez DPH9 290,00 Kč s DPH
Další produkty

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

HAUSENPASTE 1 kg ERBSLOH
HAUSENPASTE 1 kg ERBSLOH
345,45 Kč bez DPH418,00 Kč s DPH
SURLI ONE 500g rozvaž.
SURLI ONE 500g rozvaž.
896,69 Kč bez DPH1 085,00 Kč s DPH
SURLI ROUND 500g rozvaž.**
SURLI ROUND 500g rozvaž.**
734,71 Kč bez DPH889,00 Kč s DPH

Články k produktu

Co jsou Brettanomyces?

Nedávný výzkum ukázal, že výskyt kmenů Brettanomyces tolerantních vůči (…)

BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?

Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?

Všechny články