Dárkové poukazy na nákup na e-shopu

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

TAN HIDEKI 100 g rozvaž.

Kód produktu: 61292
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
442,15 Kč bez DPH 535,00 Kč s DPH
ks
TAN HIDEKI 100 g rozvaž.

Vlastnosti: poskytuje vínu antioxidační a antimikrobiální ochranu.

Použití: při přípravě vína k plnění do lahví:
- jako alternativa k antioxidačnímu a antimikrobiálnímu působení oxidu siřičitého
- ve víně, které bylo předtím ošetřeno přípravkem EnartisStab Micro/Micro M, k prodloužení ochrany po odstranění antimikrobiálního činidla
- aby se zabránilo rozvoji nežádoucích mikroorganismů, které mohou změnit složení a senzorické vlastnosti vína (zvýšení těkavých kyselin, výskyt anomálních pachů, ztráta kyselosti, atd.)

Dávkování:

- jako antioxidant: 1-3 g/hl
- jako mikrobiostatikum: 5-10 g/hl.
Rozpusťte HIDEKI v poměru 1:10 ve vodě nebo ve víně za stálého míchání, aby se zabránilo tvorbě hrudek. Přidávejte do vína během přečerpávání pomocí dávkovací pumpy nebo Venturiho trubice. Provedení laboratorních zkoušek se doporučuje pro vyhodnocení senzorického vlivu taninu a za účelem stanovení nejvhodnějšího dávkování. Při přidávání blízko procesu lahvování je důležité vyhodnotit vliv na filtrovatelnost a stabilitu bílkovin a koloidů provedením předběžných labor. zkoušek.  V případě bakteriostatické aplikace se doporučuje pravidelně provádět mikrobiologickou analýzu.

Skladování: v chladném, suchém a větratelném prostoru, otevřené balení pečlivě uzavřít.

Balení:  1 kg  ± 5%

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

TAN HIDEKI 1 kg ENARTIS
TAN HIDEKI 1 kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
4 212,40 Kč bez DPH5 097,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Enolog doporučuje přípravky pro vinařství

Z našeho sortimentu vybíráme účinné produkty, které jsou u vinařů (…)

BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?

Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?

Všechny články