Dárek k objednávce a další výhody nákupu.

Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

TANENOL ANTIBOTRYTIS 100g rozvaž.

Kód produktu: 61254
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
123,97 Kč bez DPH 150,00 Kč s DPH
Na dotaz
TANENOL ANTIBOTRYTIS 100g rozvaž.

TANIN PRO BÍLÁ A ČERVENÁ VÍNA

Vlastnosti: Prevence oxidace aromatických sloučenin a barvy v hroznecha moštu.
    - Hrozny napadené houbou Botrytis cinereou: přidat na hrozny okamžitě při lisování.
    - Při strojové sklizni: přidat přímo na hrozny. Aplikace na hrozny při dlouhých transportech z vinice.
    - Vinifikace bílého a růžového vína: přídavek do lisu nebo odkalovací nádrže kvůli anti-oxidativnímua čiřícímu účinku.
    - Při mechanizované sklizni doporučujeme použít spolu s přípravkem Effegran.
Dávkování: bílé a červené hrozny 5-20 g/ 100 kg hroznů. Mošt 3-20 g/ hl a při aplikaci do vína 2-10 g/ hl.
Aplikace: Rozpustíme dávku ve vlažné vodě (poměr 1:10), po rozmíchání můžeme aplikovat přímo do celého objemu. 

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

TANENOL ANTIBOTRYTIS 1kg ENARTIS
TANENOL ANTIBOTRYTIS 1kg ENARTIS
Skladem > 10 ks
1 013,22 Kč bez DPH1 226,00 Kč s DPH
Další produkty

S tímto produktem si zákazníci nakoupili

HAUSENPASTE 1 kg ERBSLOH
HAUSENPASTE 1 kg ERBSLOH
345,45 Kč bez DPH418,00 Kč s DPH
KLAR SOL SUPER 1 kg ERBSLOH
KLAR SOL SUPER 1 kg ERBSLOH
200,83 Kč bez DPH243,00 Kč s DPH
ATAK ODPUZOVAČ DIVOKÉ ZVĚŘE 500 ml
ATAK ODPUZOVAČ DIVOKÉ ZVĚŘE 500 ml
293,39 Kč bez DPH355,00 Kč s DPH
PROTI MONILIOVÉ SPÁLE A HNILOBĚ PECKOVIN- PROLECTUS 3x9 g
PROTI MONILIOVÉ SPÁLE A HNILOBĚ PECKOVIN- PROLECTUS 3x9 g
161,16 Kč bez DPH195,00 Kč s DPH
PROTI SVILUŠKÁM A VRTALKÁM - VERTIMEC 1,8 SC 12 ml
PROTI SVILUŠKÁM A VRTALKÁM - VERTIMEC 1,8 SC 12 ml
90,08 Kč bez DPH109,00 Kč s DPH

Články k produktu

BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?

Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?

Všechny články