TANENOL DARK CHOCOLATE 50g rozvaž.

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN - TMAVĚ HNĚDÁ ČOKOLÁDA
Vlastnosti: Tanin extrahovaný z francouzského dubu se středně silným pálením.
Použití: Originální proces extrakce zajišťuje velmi intenzivní profil vůně s charakteristickými tóny hořké čokolády, koření a pražené kávy. Použití v průběhu zrání nebo před lahvováním zvyšuje aromatiku a komplexnost, prodlužuje životnost barikových sudů a osvěžuje vína starších ročníků.
Dávkování: 0,5-5 g/hl pro bílá vína, 0,5-15 g/hl pro červená vína Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:10), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.
Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.
Balení: 50g
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 14,5 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu

Seminář pro vinaře - seznam zmíněných produktů
Po enologických seminářích se nás často ptáte na doporučované produkty. (…)

TANIN – přidaná hodnota pro vaše víno
V rámci enologického poradenství navštěvujeme vinaře a finalizujeme vína (…)