TANENOL FRUITAN 1kg ENARTIS

TANENOL FRUITAN 1kg ENARTIS
Žádné hodnocení. Číslo zboží: 61150
E-SHOP - Skladem

Dostupnost v distribučním centru Velké Bílovice

Pokud je produkt skladem garantujeme po potvrzení objednávky:

Doručení dopravcem: do 3 dnů
Osobní odběr: následující den na prodejně ve Velkých Bílovicích

Pobočky -Skladem

Dostupnost na pobočkách

Když je produkt skladem pouze na našich pobočkách, prodlužuje se obvyklá doba doručení z eshopu minimálně o 5 pracovních dnů.

Pokud na nákup spěcháte, můžete nakoupit přímo na pobočce.

Brno
Na dotaz

 

tel.: +420 545 216 311
Po - Pá: 9:00 - 18:00
Mikulov
Skladem

 

tel.: +420 519 500 516
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Znojmo - Dobšice
Na dotaz

 

tel.: +420 515 260 600
Po - Pá: 8:00 - 17:00
Vaše cena s DPH (21 %): 5.411,00 Kč , plus doprava
 
Registrujte se, získejte slevu

Každý registrovaný zákazník získává slevu 6 % po dosažení nákupu (nebo součtu ročních nákupů) v hodnotě min. 5 000 Kč!

Informujte se u obchodníka na možnosti dalších slev.

Pro uplatnění zákaznické slevy je nutno se do e-shopu přihlásit k Vašemu účtu, ihned tak uvidíte ceny se započítanou BS slevou a vaše nákupy se budou automaticky načítat (a postupovat do vyšší slevové kategorie). 

 

Porovnat Přidat do Listmania seznamu Přidat do oblíbených

Poradí Vám
Martin Oslzlý

+ 420 728 040 323
eshop@vinarskepotreby.cz

Popis produktu: Směs kondenzovatelných taninů, extrahovaných z čerstvých, fyziologický zralých, bílých hroznových semen. Použití během kvašení na slupkách, nebo ihned po alkoholickém kvašení přinese lepší vývoj a lepší vazbu barvy a zlepšení stability vína v průběhu času. V bílých vínech má pozitivní účinek na organoleptické vlastnosti vína, zlepšení intenzity a perzistence vůně bez vlivu na strukturu nebo rovnováhu kyselin ve víně. V červených vínech zvyšuje plnost a ovocné znaky vína. Zvýšení aromatických znaků ale také zakrytí nadměrné svíravosti, která může redukovat potřebu dalšího číření. Během kvašení a ihned po malolaktické fermentaci pro stabilitu barvy u červených a rosé vín. Ve všech vínech na zlepšení struktury a organoleptických vlastností. U šumivých vín pomáhá při sedimentaci kvasinek a zlepšuje strukturu a organoleptické vlastnosti. Dávkování: při kvašení: 10 - 15 g/hl, do vína: 5- 10 g/hl.
Dokumenty ke stažení:

Produktový list

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2018

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 702 229 666

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním