TANENOL FRUITAN 100g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceSměs kondenzovatelných taninů, extrahovaných z čerstvých, fyziologický zralých, bílých hroznových semen.
Použití během kvašení na slupkách, nebo ihned po alkoholickém kvašení přinese lepší vývoj a lepší vazbu barvy a zlepšení stability vína v průběhu času. V bílých vínech má pozitivní účinek na organoleptické vlastnosti vína, zlepšení intenzity a perzistence vůně bez vlivu na strukturu nebo rovnováhu kyselin ve víně. V červených vínech zvyšuje plnost a ovocné znaky vína. Zvýšení aromatických znaků ale také zakrytí nadměrné svíravosti, která může redukovat potřebu dalšího číření. Během kvašení a ihned po malolaktické fermentaci pro stabilitu barvy u červených a rosé vín. Ve všech vínech na zlepšení struktury a organoleptických vlastností. U šumivých vín pomáhá při sedimentaci kvasinek a zlepšuje strukturu a organoleptické vlastnosti.
Dávkování: při kvašení: 10 - 15 g/hl, do vína: 5- 10 g/hl.
Balení: 100 g +- 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Články k produktu
Finalizace mladého vína ročníku 2023
Jakým způsobem ošetřit a připravit mladé víno nebo Svatomartinské na lahvování?
Seminář pro vinaře - seznam zmíněných produktů
Po enologických seminářích se nás často ptáte na doporučované produkty. (…)
Technologie výroby vína pro Modrý portugal
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)