Tanin ENARTISTAN ANTIBOTRYTIS 100 g

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN PRO BÍLÁ A ČERVENÁ VÍNA
Vlastnosti: Prevence oxidace aromatických sloučenin a barvy v hroznecha moštu.
- Hrozny napadené houbou Botrytis cinereou: přidat na hrozny okamžitě při lisování.
- Při strojové sklizni: přidat přímo na hrozny. Aplikace na hrozny při dlouhých transportech z vinice.
- Vinifikace bílého a růžového vína: přídavek do lisu nebo odkalovací nádrže kvůli anti-oxidativnímua čiřícímu účinku.
- Při mechanizované sklizni doporučujeme použít spolu s přípravkem Effegran.
Dávkování: bílé a červené hrozny 5-20 g/ 100 kg hroznů. Mošt 3-20 g/ hl a při aplikaci do vína 2-10 g/ hl.
Aplikace: Rozpustíme dávku ve vlažné vodě (poměr 1:10), po rozmíchání můžeme aplikovat přímo do celého objemu.
Rozměry produktu
Hloubka | 0,0 cm |
Šířka | 0,0 cm |
Výška | 0,0 cm |
Články k produktu

BS enolog doporučuje: Co s problematickou surovinou?
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?

Předsběrová analýza 40. týden
Nárust cukernatosti oproti minulému týdnu není nijak výrazný. Cukernatost se (…)

Ošetření hroznů napadených hnilobou
Napadení hroznů šedou hnilobou (Botrytis cinerea) patří mezi nejčastější a (…)