Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

WINY (disiřičitan draselný) 1 kg (15 ks)

Kód produktu: 61304
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 1000 ks
Dostupnost na prodejnách
109,09 Kč bez DPH 132,00 Kč s DPH
ks
WINY (disiřičitan draselný) 1 kg (15 ks)

Bílý krystalický prášek s mírným zápachem po oxidu siřičitém.Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo.

Dávkování: 1 g disiřičitanu dodá 0.5g SO2. Příklad: 20 g disiřičitanu na 1000 l vína = 10 mg volné SO2 na 1l.

Použití: Rozpustit přímo do hmoty, která má být ošetřena nebo rozmíchat v malém množství a následně vmísit do celého objemu. Produkt je náchylný ke zvlhnutí. 

Uchovejte v chladu a suchu. Zamezte styku s oxidačními výrobky a se silnými kyselinami.

Balení: 1 kg

UPOZORNĚNÍ: Na toto zboží se nevztahuje BS sleva.

Rozměry produktu

Hloubka6,0 cm
Šířka13,0 cm
Výška20,0 cm

Zeptejte se nás

Související a příbuzné produkty

WINY - Disiřičitan draselný 10 g rozvaž.
WINY - Disiřičitan draselný 10 g rozvaž.
Skladem > 100 ks
12,40 Kč bez DPH15,00 Kč s DPH
SUPERSOLFOSOL (tekutá síra 40%) 250 g rozvaž
SUPERSOLFOSOL (tekutá síra 40%) 250 g rozvaž
Skladem > 100 ks
44,63 Kč bez DPH54,00 Kč s DPH
WINY - Disiřičitan draselný 100 g rozvaž.
WINY - Disiřičitan draselný 100 g rozvaž.
Skladem > 100 ks
28,93 Kč bez DPH35,00 Kč s DPH
  • Nejprodávanější
WINY - Disiřičitan draselný 250 g rozvaž.
WINY - Disiřičitan draselný 250 g rozvaž.
Skladem > 100 ks
38,84 Kč bez DPH47,00 Kč s DPH
Sirné knoty ŠIROKÉ 400 g (30ks)
Sirné knoty ŠIROKÉ 400 g (30ks)
Skladem > 100 ks
61,98 Kč bez DPH75,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Deset bodů pro správnou finalizaci vína

Jaké kroky jsou nezbytné před lahvováním vína?

Oxid siřičitý ve víně

Množství přidaného SO2 záleží především na hodnotě pH vína. Při vyšších (…)

Finalizace mladého vína ročníku 2023

Jakým způsobem ošetřit a připravit mladé víno nebo Svatomartinské na lahvování?

Všechny články