Deset bodů pro správnou finalizaci vína
Jaké kroky jsou nezbytné před lahvováním vína?
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceBílý krystalický prášek s mírným zápachem po oxidu siřičitém.Vhodný jako antioxidant k udržení reduktivního stavu vín, protibakteriální a protiplísňové činidlo.
Dávkování: 1 g disiřičitanu dodá 0.5g SO2. Příklad: 20 g disiřičitanu na 1000 l vína = 10 mg volné SO2 na 1l.
Použití: Rozpustit přímo do hmoty, která má být ošetřena nebo rozmíchat v malém množství a následně vmísit do celého objemu. Produkt je náchylný ke zvlhnutí.
Uchovejte v chladu a suchu. Zamezte styku s oxidačními výrobky a se silnými kyselinami.
Balení: 1 kg
UPOZORNĚNÍ: Na toto zboží se nevztahuje BS sleva.
Hloubka | 6,0 cm |
Šířka | 13,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Jaké kroky jsou nezbytné před lahvováním vína?
Množství přidaného SO2 záleží především na hodnotě pH vína. Při vyšších (…)
Jakým způsobem ošetřit a připravit mladé víno nebo Svatomartinské na lahvování?