BIO KVASINKY VitiFerm Vulcano 100 g rozvaž.-002
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceBIO VINNÉ KVASINKY
Vlastnosti: VitiFerm™ Vulcano BIO pochází ze sopečného německo francouzského příhraničního regionu Kaiserstuhl. Jedná se o směs dvou kmenů kvasinek Saccharomyces cerevisiae a Pichia kluyveri. Díky metodě ekologické produkce je VitiFerm™ Vulcano BIO celosvětově první sprejem sušená kombinace kvasinek Saccharomyces cerevisiae a Pichia kluyveri, a lze ji aplikovat jako každé jiné sušené kvasinky.
Použití: kvasinky pomalu rozmíchejte v 10ti násobném množství vody a moštu 1:1 o teplotě cca 30 - 32 °C, nechat stát cca 15 min., před přidáním do moštu opět promíchat. Teplotní rozdíl mezi suspenzí a moštem nebo rmutem nesmí být větší jak 8 °C, dokonale rozmíchat kvasinky v celém objemu moštu nebo rmutu. Optimální teplota kvašení 16-32 °C
Dávkování: 25 - 30 g / hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů a moštů a v případě špatného mikrobiologického stavu.
Skladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let, skladování v chladnu prodlužuje životnost.
Balení: 100 g +- 5 %
Články k produktu
Zkušenosti vinařů s bio kvasinkami 2B Ferm
Kvasinky 2B Ferm rozšířují na českém trhu nabídku čistě přírodních preparátů.
Doporučení BS enologa před vinobraním
Blíží se kampaň a v souvislosti s aktuálním stavem hroznů ve vinicích (…)
Enolog doporučuje přípravky pro vinařství
Z našeho sortimentu vybíráme účinné produkty, které jsou u vinařů (…)