
ENOLOG DOPORUČUJE: Přípravky k ošetření mladých vín po fermentaci
Sklep
Z našeho sortimentu vybíráme produkty, které mohou při ošetření mladých vín.
SOLFOSOL M
Antioxidant určený k udržení reduktivního stavu vína. Zajišťuje ochranu před oxidací, má výrazný protibakteriální a protiplísňový účinek a pomáhá udržet svěžest a čistotu aromatiky vína.ENARTISTAN CIT (CITRUS)
Směs kondenzovaných a galických taninů extrahovaných z akátového a citronového dřeva. Dodává vínu intenzivní aroma čerstvých hroznů, grepu, citronu, jablka a bílých květů, které podtrhuje jeho primární odrůdový charakter.ENARTISTAN FRUITAN
Směs kondenzovatelných taninů extrahovaných z fyziologicky zralých bílých hroznových semen. V červených vínech podporuje plnost, ovocnost a stabilitu barvy po jablečno-mléčné fermentaci.SURLI ONE
Přípravek tvořený buněčnými stěnami bohatými na polysacharidy. Jeho aplikací během zrání vína se zvyšuje struktura, intenzita a plnost chuti, zároveň napomáhá rovnováze a komplexnosti vína.CLARIL QY
Čířící přípravek na bázi inaktivovaných kvasinek. Efektivně snižuje hořkost, svíravost a přispívá k celkovému zjemnění a harmonizaci vína.REVELAROM
Speciální přípravek určený k prevenci a odstranění reduktivních tónů (tzv. sirky) ve víně. Pomáhá zachovat čistý a svěží aromatický profil.
Zdroj: Miloš Vidlář, Bronislav Hejl
Prípravky zakoupíte na BS prodejnách nebo e-shopu.
Pro více informací pište na hejl@vinarskepotreby.cz nebo kontaktujte BS obchodní zástupce.
Pro více informací pište na hejl@vinarskepotreby.cz nebo kontaktujte BS obchodní zástupce.
Leták s produkty a jejich popisy ke stažení ZDE nebo kliknutím na obrázek.
