ENZYM TRENOLIN SUPER PLUS 50 g ERBSLOH
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registracePopis produktu
Enzym k štěpení molekul pektinu.Kapalná pektináza bez depsidázy k vinifikaci rmutů, moštů a mladých vín. TRENOLIN SUPER PLUS je kapalná forma různých pektinázových aktivit bez deptidázy, k rychlému rozštěpení molekul pektinu. Tento enzym se používá při vinifikaci rmutů, moštu, mladých vín nebo sladké rezervy. Vhodný pro všechny bílé, růžové a červené odrůdy.Dávkování: na hrozny 7-15 ml/100 kg, mladé víno 3-5 ml/100 l, rmut 5-10/100 kgUPOZORNĚNÍ: bentonit inaktivuje enzym, proto se smí bentonit použít nejdříve až po úplném rozštěpení pektinuParametry
Hloubka | 3,5 cm |
Šířka | 3,5 cm |
Výška | 11,0 cm |