KVASINKY Q4 100 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVlastnosti: EnartisFerm Q4 je kmen vhodný pro fermentaci thiolových odrůd. Hlavním rysem tohoto kmene je silná schopnost odhalit prekurzory aromatických látek. Kvasinky silně produkují travnaté a bylinné aroma.
Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody o teplotě cca 35-40 °C, jemně promíchat a nechat stát 20 min., poté znovu jemně promíchat. Přidejte kvasinky do šťávy. Rozdíl teplot mezi kvasinkami a šťávou by neměl překročit 10 °C. Homogenizujte přečerpáním nebo smícháním.
Dávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů, vysokého obsahu cukru a obtížných mikrobiologických podmínek.
Skladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let, skladování v chladnu prodlužuje životnost.
Balení: 100 g ± 5%
Použití: kvasinky pomalu rozmíchat v 10ti násobném množství vody o teplotě cca 35-40 °C, jemně promíchat a nechat stát 20 min., poté znovu jemně promíchat. Přidejte kvasinky do šťávy. Rozdíl teplot mezi kvasinkami a šťávou by neměl překročit 10 °C. Homogenizujte přečerpáním nebo smícháním.
Dávkování: 20-40 g/hl, vyšší dávkování použít v případě nekvalitních hroznů, vysokého obsahu cukru a obtížných mikrobiologických podmínek.
Skladování: při pokojové teplotě originálně zabalené udrží garantované vlastnosti po dobu tří let, skladování v chladnu prodlužuje životnost.
Balení: 100 g ± 5%
Články k produktu
Technologie výroby vína pro Sauvignon
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)