MOSTGELATINE CF 250 g KELLER rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceMOŠTOVÁ ŽELATINA
Vlastnosti: tekutý želatinový přípravek bez kaseinu určený pro odstranění nežádoucích tříslovin ve rmutu a moštu. Pro dosažení co nejširšího účinku obsahuje želatinu, vyzinu a PVPP.
Použití: do rmutu (při mletí) nebo přímo do moštu, nejlépe před odkalením tak, aby se co nejvíce využila její čiřící schopnost. Podle teploty (zatížení tříslovinami) se želatina usadí v průběhu 2-3 hodin.
Dávkování: 50-200 ml/100 kg rmutu, resp. 100 l moštu. Důležité je dokonalé promíchání preparátu v celém objemu ošetřované látky.
Skladování: skladovat v chladu, otevřené balení těsně uzavřít a co nejrychleji spotřebovat. Před použitím promíchat.
Články k produktu
Enolog doporučuje přípravky pro vinaře
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)
Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Technologie výroby vína pro Muškát moravský
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vína z (…)
Technologie výroby vína pro Muller Thurgau
Pro naše zákazníky vydáváme doporučení na výrobu vína z jednotlivých odrůd (…)