zlepšení charakteru vín

(32 výrobků)

Biologické preparáty dodávají manoproteiny, polysacharidy a přírodní antioxidanty, zvyšují stabilizační účinek polysacharidů uvolněných z kvasinek během fermentace a zvyšují antioxidační účinek oxidu siřičitého.
 

Více informací

Cena
KUPZIT 1 kg ERBSLOH
530,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 60228
SURLI ROUND 2,5kg ENARTIS
4.150,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61316
UHLIČITAN VÁPENATÝ 25kg
1.125,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 64109
SURLI NATURAL 2,5 kg ENARTIS
3.697,50 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61364
SURLI VELVET 500g ENARTIS
6.702,50 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61342
PROLIE FT 1kg ENARTIS
3.445,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61377
ENARTIS PRO R 1kg ENARTIS
1.100,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61341
PROLIE XP 1kg ENARTIS
3.289,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61376
SURLI ELEVAGE 1kg ENARTIS
4.823,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61339
PROLIE TINTO 1kg ENARTIS
3.289,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61334
PROLIE AROM 1kg ENARTIS
2.130,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61332
REVELAROM 1 kg ENARTIS
1.053,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61372
SURLI VITIS 1kg ENARTIS
6.827,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61351
PROLIE ROUND 1 kg ENARTIS
1.590,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61333
DEACID 1kg AEB
260,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 62147
KUPZIT 50 g ERBSLOH
40,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 60242
SURLI ONE 100g rozvaž.
243,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61325
BIANCO NEVE 1kg ENARTIS
245,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61110
SURLI ROUND 500g
871,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61324
PROLIE BLANCO 100g rozvaž.
330,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61356
PROLIE BLANCO 1kg ENARTIS
2.976,00 Kč s DPH
Detail produktu
Číslo zboží: 61335

Akreditovaná laboratoř

č. 1619 akreditovaná ČIA podle ČSN EN ISO/IEC 17025:2005

Po - Pá: 7:30 - 16:00

Vedoucí laboratoře ~ Žaneta Beňová
+420 519 347 531

  • Analýza hroznů a moštů
  • Analýza v průběhu fermentace
  • Analýza vína před láhvováním