STAB MICRO M 1 kg ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceSTABILIZACE
Vlastnosti: Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová). Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.
Dávkování: 10-30 g/hl bílý, červený a růžový mošt, 10-40 g/hl jako alternativa k lysozymu, 25-40 g/hl zastavené a zpomalené kvašení. Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:20-30), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.
Balení: 1 kg +- 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 7,0 cm |
Šířka | 21,0 cm |
Výška | 28,0 cm |
Články k produktu
Co jsou Brettanomyces?
Nedávný výzkum ukázal, že výskyt kmenů Brettanomyces tolerantních vůči (…)
Předsběrová analýza 39. týden
U většiny modrých odrůd, které analyzujeme jsou zvýšené hodnoty kyseliny (…)