STAB MICRO M 20 g rozvaž.
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceSTABILIZACE
Vlastnosti: Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová).Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.
Dávkování: 10-30 g/hl bílý, červený a růžový mošt, 10-40 g/hl jako alternativa k lysozymu, 25-40 g/hl zastavené a zpomalené kvašení.Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:20-30), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.
Balení: 20 g +- 5%
Rozměry produktu
Hloubka | 7,0 cm |
Šířka | 21,0 cm |
Výška | 28,0 cm |
Články k produktu
Předsběrová analýza 39. týden
U většiny modrých odrůd, které analyzujeme jsou zvýšené hodnoty kyseliny (…)
Předsběrová analýza 40. týden
Nárust cukernatosti oproti minulému týdnu není nijak výrazný. Cukernatost se (…)
Předsběrová analýza 41. týden
Vinobraní letos bylo rychlé a spoustu vinařů už čekají poslední sběry, (…)
Enolog doporučuje přípravky k ošetření mladých vín
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)