Předsběrová analýza 39. týden
U většiny modrých odrůd, které analyzujeme jsou zvýšené hodnoty kyseliny (…)
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceSTABILIZACE
Vlastnosti: Přípravek z chitosanu pocházejícího z Aspergillus niger, přečištěných těl kvasinek a organických kyselin (L (+) kyselina mléčná a L-kyselina askorbová).Preparát je prostředek kontrolující růst velkého množství nežádoucích kvasinek (ne rodu Saccharomyces) a bakterií, které jsou přítomny v moštu a víně. Také usnadňuje flokulaci a odstranění zmíněných mikrobů. A má synergický antimikrobiální účinek s SO2.
Dávkování: 10-30 g/hl bílý, červený a růžový mošt, 10-40 g/hl jako alternativa k lysozymu, 25-40 g/hl zastavené a zpomalené kvašení.Rozpustíme dávku přípravku ve vlažné vodě (poměr 1:20-30), po rozmíchání můžeme přímo aplikovat do celého objemu.Skladování: Otevřené balení uzavřít, chránit před vlhkem a pachy.
Balení: 20 g +- 5%
Hloubka | 7,0 cm |
Šířka | 21,0 cm |
Výška | 28,0 cm |
U většiny modrých odrůd, které analyzujeme jsou zvýšené hodnoty kyseliny (…)
Nárust cukernatosti oproti minulému týdnu není nijak výrazný. Cukernatost se (…)
Vinobraní letos bylo rychlé a spoustu vinařů už čekají poslední sběry, (…)
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)