Technologie výroby vína pro Frankovka
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN
Vlastnosti: nahnědlé granule.Tanenol Red Fruit je směs kondenzovaných taninů většinou extrahovaných ze dřeva ovocných stromů červených plodů. Tyto proanthokyanové taniny jsou vázány k některým aromatickým prekurzorům (nor-isoprenoidy: ß-ionon, ß-damasceon), které jsou zodpovědné za ovocné tóny víně. Tyto prekurzory mohou být během fermentace uvolňovány za pomoci kvasinek s intenzivní ß-glykosidázovou aktivitou (Challenge Red Fruit, Challenge ES 488, Challenge ES 454). Výsledkem jsou vína nesoucí odrůdové aroma spojené s bohatým ovocným aroma (třešní, jahod, švestek, borůvek a malin) vzniklým během fermentace.Navíc Tanenol Red Fruit pomáhá stabilizovat barvu a svým antioxidačním účinkem chrání před oxidací primárního aroma.Hloubka | 1,0 cm |
Šířka | 15,0 cm |
Výška | 20,0 cm |
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)