Nabídka produktů
Košík0

V košíku zatím nic není

Nejprodávanější zboží

Způsoby doručení

  • Osobní odběr 17 Kč
  • Česká pošta od 85 Kč
  • Zásilkovna 73 Kč
  • Přepravní služba od 115 Kč

ASSOTAN 20g rozvaž.

Kód produktu: 61169
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
28,93 Kč bez DPH 35,00 Kč s DPH
Na dotaz

Zboží je dočasně vyprodáno,
vyberte si prosím zboží ze stejné kategorie

Stabilita vín proti zákalům
ASSOTAN  20g rozvaž.
STABILIZAČNÍ A OXIDOREDUKČNÍ ČINIDLO.ASSOTAN umožňuje celkové snížení čiřících a stabilizačních činidel při zpracování hroznů.Vlastnosti: Světle šedý prášek s pachem po SO2, obsahuje disiřičitan didraselný 50%, kyselina askorbová 30%, galický tanin 20%Použití: Brání oxidaci během přepravy hroznů a moštů ke zpracování, brzdí rozvoj nežádoucí mikroflóry. V krátké době redukuje množství kyslíku v moštu, brání tak v oxidaci citlivých aromatických složek a fenolických látek. Umožňuje používat nižší hladiny SO2.Dávkování: 15-30 g/hl, dle potřeby. Dávku je možné rozdělit v různých technologických stupních (mletí, nakvášení, lisování, odkalování).10g/hl přípravku ASSOTAN vytvoří asi 28mg/l SO2 a 30 mg/l kyseliny askorbové. Vypočítanou dávku rozmícháme v 10ti násobném množství moštu nebo vody a ihned přidáme do celého objemu.

Rozměry produktu

Hloubka0,5 cm
Šířka11,0 cm
Výška15,0 cm

Zeptejte se nás

Ohodnoťte produkt* 

Celkové hodnocení

0 %
Nikdo zatím produkt nehodnotil

Související a příbuzné produkty

  • Nejprodávanější
ASSOTAN 100g rozvaž.
ASSOTAN 100g rozvaž.
Skladem > 10 ks
103,31 Kč bez DPH125,00 Kč s DPH
ASSOTAN 1kg ENARTIS (15 ks)
ASSOTAN 1kg ENARTIS (15 ks)
Skladem > 100 ks
849,59 Kč bez DPH1 028,00 Kč s DPH
Další produkty

Články k produktu

Enolog doporučuje přípravky pro vinaře

Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)

Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené

Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)

ANTICASSE → ASSOTAN

Oblíbený přípravek ANTICASSE byl nahrazen srovnatelným produktem s názvem (…)

Všechny články