Malolaktická fermentace
Klíčovým parametrem úspěšné MLF je složení vína. Jedná se především o obsah (…)

Registrujte se a získejte slevu
Výhody registrace64VINIFLORA® OENOS 2.0
je čistá kultura bakterie Oenococcus oeni. Jedná se o jablečno – mléčné bakterie, které ponaočkování do vína zahajují biologické odbourávání kyselin. Po jejich aplikacije zajištěna rychlá a bezpečná malolaktická fermentace.
Použití: tyto bakterie se dají používat u červených i bílýchvín. Přípravek je určen k aplikaci přímo do vína. Před použitím přípravekvytemperujte na pokojovou teplotu. Pro lepší naočkováni rozmíchejte dávku vmalém množství vína a poté přidejte k celkovému objemu
Pro použití bakterií je potřebné ve víně dodržet tyto parametry :
Teplota: 17 - 22 °C
Hodnota pH: vyšší nebo rovna 3,1
Obsah alkoholu: max. 14,0 % alkoholu
SO2: volná do 10 mg/l, celková do 30 mg/l
Balení: na 2500 l
| Hloubka | 1,0 cm |
| Šířka | 15,0 cm |
| Výška | 18,0 cm |

Klíčovým parametrem úspěšné MLF je složení vína. Jedná se především o obsah (…)