Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)

Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceEnzym k štěpení molekul pektinu.Kapalná pektináza bez depsidázy k vinifikaci rmutů, moštů a mladých vín.
TRENOLIN SUPER PLUS je kapalná forma různých pektinázových aktivit bez deptidázy, k rychlému rozštěpení molekul pektinu. Tento enzym se používá při vinifikaci rmutů, moštu, mladých vín nebo sladké rezervy. Vhodný pro všechny bílé, růžové a červené odrůdy.
Dávkování: na hrozny 7-15 ml/100 kg, mladé víno 3-5 ml/100 l, rmut 5-10/100 kg
UPOZORNĚNÍ: bentonit inaktivuje enzym, proto se smí bentonit použít nejdříve až po úplném rozštěpení pektinu
| Hloubka | 7,5 cm |
| Šířka | 9,0 cm |
| Výška | 21,0 cm |

Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
Chtel bych pouzit Trenolin super. Jak dlouho pred lisováním vína se Trenolin pridava do rmutu ?
Dobrý den,
doporučená doba je dvě hodiny předem.