TANENOL CITRUS 1kg ENARTIS

Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceTANIN KE ZVÝŠENÍ OVOCNÉHO AROMA DO KVASU Vlastnosti: Směs kondenzovaných a galických taninů extrahovaných z akátového a citronového dřeva. Vzhled: krémově-béžové granule. Použití: Pokud je tento tanin aplikován během fermentace bílých a růžových moštů, v kombinaci s kvasinkami se specifickou ß-glykosidázovou aktivitou (EnartisFerm Top Essence, EnartisFerm Aroma White, EnartisFerm Vintage White, EnartisFerm ES 181), aromatické prekurzory obsažené v ENARTIS TAN CITRUS jsou přeměněny na volné aromatické formy. Víno poté získá intenzivní aroma čerstvých hroznů, grepu, citrónu, jablka a bílých květin, které se spojuje s primárním odrůdovým aroma.ENARTIS TAN CITRUS také chrání mošt a víno proti oxidaci. Přídavek taninů přispívá ke zlepšení struktury vína a lepší stabilitě barvy.
Rozměry produktu
Hloubka | 8,0 cm |
Šířka | 24,0 cm |
Výška | 35,0 cm |
Články k produktu

Tanin – přidaná hodnota pro Vaše víno
Taniny by měly být vždy jen přidanou hodnotou vína a neměly by překrývat (…)