Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceVŠESTRANNÝ ENZYM
Vlastnosti: kapalný přípravek založený na aktivitě betaglukanázy. Byl vytvořen s cílem zlepšit filtrovatelnost, urychlit odkalení moštů a zvýšit extrakci manoproteinů. Enzym má široké spektrum použití.
- Bílé víno: flotace, odkalení sedimentací, v průběhu kvašení: vyšší rozpustnost polysacharidů (sladší výraz vín), částečná stabilizace bílkovin, vyšší efektivnost čeřících prostředků.
- Červené víno: extrakce barviv, stabilizace barviv, vyšší rozpustnost polysacharidů (sladší výraz vín). Dávkování: 1 - 4 ml/hl.
Skladování: mimo dosah slunečních paprsků na chladném a suchém místě, nejlépe při teplotě 5–15°C. Otevřené balení: pečlivě uzavřete a uložte v chladničce. Spotřebujte do jednoho roku.
Balení: 20 g
Hloubka | 0,0 cm |
Šířka | 0,0 cm |
Výška | 0,0 cm |
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
Blíží se kampaň a v souvislosti s aktuálním stavem hroznů ve vinicích (…)
Jaké je doporučení pro zpracování poškozených nebo napadených hroznů?
Nedokážete se zorientovat v široké nabídce přípravků? Vybrali jsme pro vás (…)