ENZYM AROM MP 250g ENARTIS
Poradí vám Veronika Mikulíková
Registrujte se a získejte slevu
Výhody registraceENZYM PRO VÝROBU AROMATICKÝCH VÍN
Vlastnosti: snižuje viskozitu moštu, urychluje rozpad buněk, zvyšuje uvolňováníaromatických látek a barviv. Při maceraci bílých hroznů zvyšuje výraz ovocnéhoaroma, zlepšuje bílkovinou stabilitu, ochraňuje aroma a strukturu vína. Učervených hroznů zvyšuje ovocné aroma, pocit sladkosti, intenzitu barvy astabilitu.
Dávkování: 2-4 g/100 kg hroznů. Produktmůže být použitý koncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladněpromíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3roky.
Balení:250 g
Rozměry produktu
Hloubka | 10,0 cm |
Šířka | 10,0 cm |
Výška | 11,0 cm |
Články k produktu
Enzymy a kvasinky
Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)
Technologie výroby vína pro Veltlínské zelené
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z (…)
Jak dlouho je vhodné při zpracování bílých hroznů a použití enzymu ENARTIS ZYM AROM MP nechat hrozny macerovat než dojde k lisování ?
Dobrý den,
doporučená doba je minimálně dvě hodiny.