Pro postřikové poradenství volejte tel 607 011 407.

ENZYM AROM MP 250g ENARTIS

Kód produktu: 61095
Přidat k oblíbenýmOdstranit z oblíbených
Skladem > 10 ks
Dostupnost na prodejnách
1 305,00 Kč s DPH
ks
Veronika Mikulíková

Poradí vám Veronika Mikulíková

ENZYM AROM MP 250g ENARTIS

Popis produktu

ENZYM PRO VÝROBU AROMATICKÝCH VÍN


Vlastnosti: snižuje viskozitu moštu, urychluje rozpad buněk, zvyšuje uvolňováníaromatických látek a barviv. Při maceraci bílých hroznů zvyšuje výraz ovocnéhoaroma, zlepšuje bílkovinou stabilitu, ochraňuje aroma a strukturu vína. Učervených hroznů zvyšuje ovocné aroma, pocit sladkosti, intenzitu barvy astabilitu.
Dávkování: 2-4 g/100 kg hroznů. Produktmůže být použitý koncentrovaný nebo zředěný vodou v poměru 1:10. Důkladněpromíchejte do celého objemu.
Skladování: suché místo při 5-15 °C. Aktivita zůstane stabilní min. 3roky.
Bale:250 g


Parametry

Hloubka10,0 cm
Šířka10,0 cm
Výška11,0 cm

Články k produktu

Enzymy a kvasinky

Praktický přehled enzymů, kvasinek, dusíkatých živin a polysacharidů vám (…)

Všechny články