Nalezené články

Technologie výroby vína pro Rulandské modré
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z jednotlivých odrůd révy vinné, s produkty, které máme v našem sortimentu.
Celý článek
Ošetření hroznů napadených hnilobou
Napadení hroznů šedou hnilobou (Botrytis cinerea) patří mezi nejčastější a zároveň nejrizikovější problémy při sklizni.
Celý článek
Předsběrová analýza 40. týden
Deštivé a chladné počasí v minulém období způsobilo stagnaci zrání.
Celý článek
Technologie výroby vína pro Merlot
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z jednotlivých odrůd révy vinné, s produkty, které máme v našem sortimentu.
Celý článek
Technologie výroby vína pro Cabernet Sauvignon
Doporučení na výrobu vín za použití ověřených přípravků.
Celý článek
Technologie výroby vína pro Frankovka
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z jednotlivých odrůd révy vinné, s produkty, které máme v našem sortimentu.
Celý článek
Technologie výroby vína pro Modrý portugal
Pro naše zákazníky budeme postupně vydávat doporučení na výrobu vín, z jednotlivých odrůd révy vinné, s produkty, které máme v našem sortimentu.
Celý článek
Malolaktická fermentace
Klíčovým parametrem úspěšné MLF je složení vína. Jedná se především o obsah alkoholu, pH, teplotu a hodnotu celkového oxidu siřičitého.
Celý článek


